BRIQ vloeit voort uit een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en blinkt uit in totaaloplossingen: renovatie, nieuwbouw en interieur.

BRIQ legt de nadruk op zorgeloos (ver)bouwen. We pakken jouw project aan van A tot Z, vanaf het ontwerp tot en met de afwerking. We werken met een vast bouwteam waardoor alle partijen optimaal op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor kunnen we een zeer hoge kwaliteit en een korte bouwtijd garanderen. Tijdens het volledige bouwproces heb jij slechts één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, en dat is jouw BRIQ-projectleider.

The team makes the dream

Nils Goovaerts

Zaakvoerder en projectleider
nils@briq.be | +32 479 90 96 10

Melina da Silva Sampaio

Projectleider en interieurarchitect
melina@briq.be |

Emine Atmaca

Projectleider
emine@briq.be |

Romi Sollie 

Office manager
romi@briq.be |

Specialist in totaalaannemingen

Persoonlijkheid

Onze jarenlange samenwerking met onze partners garandeert een hoge kwaliteit en een uiterst korte uitvoeringstermijn voor uw projecten. U kan rekenen op concrete en vaste prijsafspraken.

Engagement

De planning van elk project wordt dagelijks opgevolgd. Transparante communicatie en flexibiliteit vormen de spil van onze werking.

Vormgeving

We werken jouw (ver)bouwdroom uit tot in het kleinste detail. Het bouwteam heeft voortdurend oog voor esthetiek en elk project wordt met zorg gerealiseerd.

Duurzaamheid

Een duurzaam bouwproject met hoogwaardige ecologische materialen beperkt de impact op het milieu en onze omgeving. Samen overlopen we materialen, technieken en technische installaties.

Voor het beeldmateriaal op deze website werkt BRIQ samen met:
Simon Van Ranst, Evenbeeld, Yves Schepers , Jochen Verghote